Retourneren

Het is mogelijk dat het product dat je hebt besteld niet voldoet aan je verwachtingen. Je hebt daarom 14 dagen de tijd om je aankoop te retourneren.
Wanneer je een product retour wilt sturen, mag dit uiterlijk binnen 14 dagen plaatsvinden en vinden wij het fijn om hier van op de hoogte gesteld te worden. Stuur hiervoor een mail naar heythere@baraleathergoods.com met daarin je ordernummer. Daarnaast willen we graag weten waarom je het product wilt retourneren. Dit is om de kwaliteit van ons product en service te verbeteren.

Na ontvangst van je mail, zullen wij je een bevestiging sturen en kan je je bestelling retour sturen naar:
BÄRA leather goods
De Duivenakker 24
5735 JB Aarle-Rixtel

 

Bij het retourneren van bestelde producten zijn de verzendkosten voor de koper.

Je aankoop dient in de originele verpakking geretourneerd te worden. Indien het product beschadigd is of gebruikssporen bevat, wordt het product niet retour genomen en ontvang je geen geld terug. Het pakket wordt dan weer retour gestuurd naar de klant.

Nadat het retour gestuurde product in orde is bevonden, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening. Hiervan ontvang je een bevestiging per mail.

Ruilen
Het is helaas niet mogelijk om bestelde producten te ruilen. Hiervoor dien je een nieuwe bestelling te plaatsen en de bestelling welke niet goed was, te retourneren.