Over BÄRA

Handgemaakt van echt leer

BÄRA leather goods is opgericht door Elise Kuijpers. Al van kinds af aan is Elise omringd met allerlei soorten en maten textiel vanwege haar moeder (Artfits). Elise ruilde textiel in voor leer en volgde opleidingen voor het maken van tassen en klein lederwaren, om zoveel mogelijk kneepjes van het vak te leren. Samen met haar moeder deelt zij momenteel een atelier en wisselen ze ideeën uit met elkaar.

Elise heeft altijd al een ambacht willen leren. Gefascineerd door leer is de liefde voor tassen en accessoires verder gegroeid tot een bedrijf waar lederwaren op professionele wijze worden gemaakt. Elke tas of accessoire is uniek en handgemaakt, met oog voor detail. Alles is naar eigen idee, ontwerp en materiaalkeuze, vervaardigd met professionele apparatuur.

Met een mix van verschillende stijlen, is er een tas of accessoire voor iedereen.

In de webshop zijn deze ontwerpen kant en klaar te koop. Heb je specifieke wensen? Neem dan eens een kijkje bij Luxe op maat.

Veel nieuwsgierigen vragen zich af waar de naam BÄRA voor staat. BÄRA staat voor ‘dragen’ in het Zweeds. Scandinavisch design is een van de vele inspiratiebronnen van Elise.

Vind je het leuk om met regelmaat een kijkje achter de schermen te krijgen of te weten waar BÄRA mee bezig is? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Hier worden regelmatig updates gegeven over het werk bij BÄRA.